Synvest

14000+ Beleggers gingen u voor
Gespreid beleggen In divers Duitse vastgoed
6 Cashcow Awards Beste aanbieder beleggingsproducten in vastgoed
Vragen? Bel direct 085 - 066 5072 9:00 - 17:00
3,8/5
3,8/5
406 reviews
14000+ Beleggers gingen u voor
Gespreid beleggen In divers Duitse vastgoed
6 Cashcow Awards Beste aanbieder beleggingsproducten in vastgoed
Vragen? Bel direct 085 - 066 5072 9:00 - 17:00

Risico’s en kosten Aan dit product zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de EBI. Omdat beleggen in vastgoed een lange termijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht. Met beleggen kunnen goede rendementen behaald worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen ook risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn marktrisico's, renterisico's, verhuur- en leegstandrisico's en liquiditeitsrisico's.

Ervaringen met SynVest Beleggen in vastgoed

Waarom beleggen in vastgoed met SynVest? 

Kies voor SynVest, daar kunt u op bouwen

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in supermarkten, winkelcentra, gezondheidscentra en woningen door heel Duitsland. Het gemiddeld fondsrendement bedraagt 5,8% sinds de oprichting. Wij kiezen voor een mix van vastgoed in plaatsen rondom grote Duitse steden. Niet in de trendgevoelige en dure stadskernen, maar voor degelijke panden in de plaatsen daar omheen. Veel van onze huurders hebben winkels die voorzien in de zogenaamde primaire levensbehoeften. Het grote verschil met andere vastgoedfondsen is de mogelijkheid om uw belegging uit te breiden of (gedeeltelijk) te verkopen. Er is geen einddatum, u bepaalt zelf wanneer u uit het fonds stapt. Om beleggers in het fonds te beschermen, gelden er bij de verkoop van uw belegging wel een paar voorwaarden.

SynVest Fund Management is als beheerder ingeschreven in het register van de AFM. Aan dit product zijn risico’s en (uitstap)kosten verbonden. Loop geen onnodig risico. Lees het prospectus en de EBI.

Heeft u nog vragen?

Dit zijn de meestgestelde vragen aan SynVest

Zijn er risico's en kosten?

Ja, beleggen is niet zonder risico. Denkt u aan beleggen, loop dan geen onnodig risico. Hiervoor wilt u rekening houden met het feit dat: 1. Beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is. 2. Aan het product risico's zijn verbonden (zoals marktrisico, renterisico en leegstandsrisico) en kosten (zoals beheer- en uitstapkosten). 3. Over de risico's en de kosten leest u meer in het Prospectus en de Essentiële beleggersinformatie of op www.synvest.nl.

Wat is voorschotdividend?

Het voorschotdividend is een voorschot op het verwachte rendement. De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouwt u sneller vermogen op. Vanaf een belegging van € 5.000 kunt u er ook voor kiezen om dit bedrag maandelijks te laten uitkeren.

Hoe wordt het voorschotdividend bepaald?

Het voorschotdividend wordt bepaald door de verwachte groei van de portefeuille en de daarbij behorende rendementen, de verwachte huuropbrengsten, de verwachte onderhoudskosten en de beheerkosten.

Waarom geldt er een uitstaptermijn als ik mijn belegging wil verkopen?

Om het vastgoedfonds en andere beleggers te beschermen, hanteren we een maximale uitstaptermijn. Als er een aantal (grote) beleggers op hetzelfde moment uitstappen, kan het zijn dat wij vastgoed moeten verkopen om u te kunnen betalen. Dit verkoopproces duurt soms nog lang en het kost tijd om een goede prijs te realiseren. De uitstaptermijn is tot €100.000 euro 3 maanden, van €100.000 tot €500.000 maximaal 6 maanden en vanaf €500.000 maximaal 12 maanden.

Wanneer ontvang ik mijn eerste dividend?

Wanneer wij uw storting voor het eind de maand hebben ontvangen, gaat uw belegging in op de eerste van de volgende maand. Na de eerste maand ontvangt u voor het eerst dividend ook daar hebben we 5 werkdagen nodig om het dividend te berekenen. De uitbetaling van het dividend is nooit op dezelfde dag van de maand, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren, zoals de werkdruk op de participantenadministratie, officiële feestdagen en/of het weekend die hier tussen vallen en het accorderen van het bankbestand. Het voorschotdividend wordt iedere maand, uiterlijk de 10e werkdag aan u uitgekeerd of herbelegd.

Wat gebeurt er met mijn geld als SynVest failliet gaat?

Als u een bedrag overmaakt naar SynVest, stort u dit bedrag op de bankrekening van de Stichting Administratiekantoor SynVest Beleggingsfondsen (STAK). De STAK staat los van SynVest. Dus wanneer SynVest failliet zou gaan, heeft dit geen gevolgen voor uw inleg.

Waarom moet ik hogere uitstapkosten betalen als ik binnen 3 jaar mijn belegging wil verkopen?

Beleggen in vastgoed is een langetermijn belegging. Door de hoge aankoopkosten (bijvoorbeeld makelaarscourtage, acquisitie- en selectiekoste en overdrachtsbelasting) zijn we genoodzaakt de eerste 3 jaar hogere uitstapkosten in rekening te brengen. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds en niet aan de beheerder. De uitstapkosten zijn in jaar 1: 9%, jaar 2: 7% en in jaar 3: 5%. Na 3 jaar zijn de uitstapkosten 2,5%.

De uitstapkosten zijn in jaar 1: 9%, jaar 2: 7% en in jaar 3: 5%. Na 3 jaar zijn de uitstapkosten 2,5%.

Beleggen op uw manier

Direct beleggen in Duitse vastgoed met kans op hoge rendementen

Wilt u met SynVest beleggen in Duitse vastgoed? Vraag meer informatie aan over uw mogelijkheden!